Search

Schoolgids

Om het jaar verschijnt een nieuwe uitgave van de schoolgids. In deze gids leggen we uit hoe de school werkt, wat de resultaten zijn van ons onderwijs en wie er allemaal met de school verbonden zijn. Allerlei praktische informatie komt aan de orde. Daarnaast voorziet de schoolgids ook in de informatiebehoefte voor ouders die voor een schoolkeuze staan.

We hopen dat u bij het lezen van onze schoolgids een goede indruk krijgt van de manier van werken op “Het Kompas”; waar wij voor staan, welke uitgangspunten we hanteren en hoe we proberen de kwaliteit van het onderwijs voortdurend te verbeteren. Naast de schoolgids verschijnt een kalender. Deze kalender wordt aan het begin van het schooljaar verspreid. Hierin vermelden we de jaarlijkse en actuele zaken. Veranderingen en actuele informatie vermelden we middels deze website.

Naast de schoolgids, schoolkalender en de website is er nog een manier – misschien wel de beste – om een indruk van onze school te krijgen. Komt u gerust eens langs en praat met leerkrachten, leerlingen en ouders.

Een volledig exemplaar van de schoolgids kunt u downloaden door op de link onderaan deze pagina te klikken. Een papieren versie is eventueel op school te verkrijgen.